Fix felületek info

A reklám az Fix , csak a forgalom Változó !!!

Fix reklámfelületeink a városokba bejövő útszakaszoknál, illetve forgalmas központi zónákban, jól látható helyen találhatóak.

Elsősorban a helyi és az átutazó autós forgalmat célozzák meg, de vannak olyan táblák is, ahol a gyalogos forgalom is számottevő.

Fix felületeink többnyire standard méretűek: 4x3 m, 5x2.5m, 6x3 m, 9x3 m. Ideálisak kampányszerű reklámozásra, új cégek megismertetésére a vásárlókkal, imázs építésre, helyenként információs táblának is megfelelnek!
Minél nagyobb, annál hatásosabb !!!
Tegye láthatóvá vállalkozását, ismertesse meg termékeit, szolgáltatásait, a gyergyói medencében !

Helyezze el reklámját valamelyik óriásfelületünk egyikén a gyergyószentmiklósi Sláger Center Szárhegy felőli oldalán, a város egyik legforgalmasabb helyén. 

Óriás fix reklámfelületeink méretükből (9x3 m) és elhelyezésűkből adódóan már 300 méterről jól látható, így az itt elhaladó autós forgalmat tökéletesen "befogják".

Igény szerint a reklámanyag nyomtatásába is tudunk segítséget nyújtani, 7 euro/nm2 (az ár nem tartalmazza a TVA-t, de tartalmazza a reklámanyag beszegését és a fémfelfogató karikákat is).

Vegye igénybe mihamarabb a 11 óriásfelület egyikét, hogy az itt elhaladó forgalom megismerje vállalkozását, és bővítse ügyfelei, vásárlói számát!