Prizma reklámCitylightFix felületekReklámládák

Te is szeretnéd, hogy jobban pörögjön a vállalkozásod?

Tudod, hogy fontos a marketing, de nem tudod mit kell tenned?

Töltsd le most ingyen a "30 marketing teendő, amivel GARANTÁLTAN felpörög a vállalkozásod" és kezd el alkalmazni még ma!
*kötelező

Te is szeretnéd, hogy sokkal többen ismerjék vállalkozásodat, szolgáltatásodat, tevékenységed?


Tudod biztosan, hogy jó amit csinálsz, az érdeklődés mégis elmarad néha?

Esetleg most indul a vállalkozásod, és szeretnéd, hogy mindenki rólad beszéljen?

Ne keress tovább! Mi, a CITYREKLÁM-nál azon dolgozunk, hogy partnereinknek, a lehető leghatékonyabb eszközöket nyújtsuk, amelyek segítségével nagyobb ismertséget, figyelmet szerezhetnek vállalkozásaiknak.
Ki ne szeretné, hogy többen megismerjék tevékenységét?

 

Próbálunk a mai piac követelményeinek megfelelni, ezért folyamatosan fejlesztjük cégünket és próbálunk ügyfeleinknek eleget tenni azzal, hogy a legforgalmasabb helyeken, a legmodernebb reklámtáblákat működtetjük, amelyek külföldön már bizonyítottak.

Egyre inkább növekszik az igény a cégek részéről, hogy modern, letisztult, a környezetbe illeszkedő eszközök segítségét igénybe véve tudják a vásárlók elé tárni az ajánlatukat, ráadásul a pénzéért mindenki minőségi szolgáltatást szeretne, ami kézzelfogható hasznot is jelent számára.

 Köszöntünk téged a sok-száz elégedett ügyfelünk között

Olyan típusú kültéri MOZGÓ és FIX reklámfelületeket ajánlunk, amelyek tulajdonságaik által rengeteg ember figyelmét odavonzzák, ezáltal kiemelkedő hatással bírnak.

Ügyfeleink számára személyre szabott felületeket tudunk ajánlani: mindig megvizsgáljuk, hogy az adott cégnek melyik a leghasznosabb felület, valamint megvizsgáljuk a reklámanyagot is és, ha szükséges INGYENESEN TANÁCSOT ADUNK, ezáltal is segítve a kellő hatékonyság elérését.

Saját designerünk van, aki a modern reklámpszichológia tudományát használja munkáiban, kiváló kapcsolatot ápolunk reklámanyagok készítőivel, ezért profiltól függetlenül tudunk segítséget nyújtani a reklámanyag elkészítésében is.

Nemcsak cégek, hanem intézmények is előszeretettel keresnek fel bennünket, hiszen széles skálán, kellő rugalmassággal próbálunk eleget tenni jelenlegi és jövőbeli partnereinknek!

Nézz szét weboldalunkon, lépj kapcsolatba velünk, és adj megbízást, hogy bebizonyítsuk rátermettségünket.

„Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja” (Stuart H. Britt)